Wednesday, May 28, 2014

Твитер прашалник @Amoretisi

Твитер прашалник @Amoretisi1.Име (ник ово оно)?
Божана Мечката

2.Висина и тежина?
185cm  87kg

3.Боја на коса (остај празно ако си ќелаф)
Црна

4.Убав? (одговори со да или не)
Мајками вика дека сум убав.

5.Зошто си на твитер?
Забава и дружење со креативни пријатели.

6.Шо преставува вашиот аватар?
Ништо посебно.

7.Дали сте во врска (и дали е карирана)?
Не сум у врска .

8.Вашето прво искуство?
Секој ден е ново искуство

9.Каде би сакале да отидете на еден месец? А каде на меден?
Malibu, California

10.Ако го затворат твитер...шо понатаму?
1 вињак 2 депрозапама и после 15 години ќе ми биде боље

11.Ако реинкарнирате во зеленчук, кој би сакале да е?
Марула

12.Ако би се сретнале со историска личност, што би порачале?
Да бидат среќни што живелее во тоа време

13.Шо мобилен телефон користиш?

Sony Xperia T


14.Што би те натерало да се повлечеш од твитер?
10 000 000 евра

15.Што би сменил на себе?
Наивноста

16.Имате шанса за нов прв твит...шо ќе твитнете?
Светот може да исчезне околу вас,вие имате очи само за тие очи

Прашања од @Stojkovski94

1. Каков жарн на филмови гледаш највеќе?
Комедија ,Драма

2. Зошто мењаш аватари а ги вртиш цело време истите неколку?
Монотонија

3. Од што се плашиш највеќе?
Од самиот себе

4. За кој тим навиваш?
Интер во срцето !

5. Каква музика слушаш?

Електронска